Telecí na paprice

45 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
204 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
6 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Telecí zadní maso očistíme a nakrájíme ho na kostky o hraně 2 cm. Dále nadrobno pokrájíme oloupanou cibuli, nasekáme petrželovou nať, prolisujeme česnek a nameleme pepř. V mikrotenovém sáčku smícháme mouku a papriku s pepřem, přidáme kostky masa a vše spolu protřepeme tak, aby maso bylo rovnoměrně obaleno.
  • 2
    Do velké pánve s rozehřátým olejem dáme osmahnout cibuli s česnekem. Když cibule změkne, přidáme obalené kostky masa, rajský protlak, červené víno a hovězí vývar. Přikryjeme, uvedeme do varu a dusíme 20-25 minut. Když maso změkne, pánev odstavíme a vmícháme bílý nízkotučný jogurt.
  • 3
    Guláš pak rozdělíme na talíře a servírujeme ho posypaný nasekanou petrželovou natí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.