Telecí na šalvěji
15 min.
Ingredience
- 150gramůŠunka od kosti
- 100gramůPaprika zelená
- 4gramyPepř černý mletý
- 5gramůSůl
- 40gramůŠalvěj čerstvá
- 5gramůChilli koření mleté
- 60mililitrůVíno bílé
- 100gramůCibulka jarní
- 500gramůTelecí kýta
- 20mililitrůOlej olivový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
318 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
15 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
5 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1V pánvi wok rozpálíme olej a za stálého míchání orestujeme dozlatova telecí maso nakrájené na nudličky. Vmícháme nudličky šunky, papriky, pepř, sůl, šalvěj, chilli, víno a jarní cibulku, restujeme ještě 2 minuty a ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.