Telecí na víně s libečkem

125 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
573 kcal
Bílkoviny
54 g
Tuky
24 g
Sacharidy
27 g
Vláknina
2 g
Cukr
360 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso pokrájíme na nudličky a necháme 5 minut povařit ve vroucí vodě, poté propláchneme studenou vodou a necháme okapat.
  • 2
    Máslo rozpustíme v hrnci, poprášíme moukou a za stálého míchání necháme osmahnout. Poté zalijeme vínem.
  • 3
    Cibuli a zeleninu oloupeme a pokrájíme na menší kousky, přisypeme k omáčce, přidáme maso, osolíme a opepříme. Přiklopené dusíme 90 minut.
  • 4
    Uvařené maso servírujeme s omáčkou, posypané nasekaným libečkem.
  • 5
    Vhodnou přílohou je osmažený chléb.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.