Telecí nožičky jako předkrm
105 min.
Ingredience
- 30gramůCibule
- 2kusyTelecí nožičky
- 1lžičkaSůl
- 1kusKarotka
- 50gramůCeler bulvový
- 2kusyBylinky čerstvé - svazek
- 40gramůMáslo čerstvé
- 200gramůOlivy černé
- 100mililitrůHořčice
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
461 kcal
Bílkoviny
51 g
Tuky
23 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
3 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Telecí nožičky vložíme do hrnce, zalijeme vodou, osolíme, přidáme kousek cibule, karotky a celeru. Přivedeme k varu a vaříme hodinu a čtvrt. Do horké vody ještě vložíme svazek bylinek.
- 2Uvařené nožičky vyjmeme z hrnce, maso obereme od kosti a nakrájíme na menší kousky. Pracujeme stále s teplým masem. Kousky masa pomažeme máslem, hořčicí a obalíme v posekaných bylinkách. Necháme maso vychladnout.
- 3Podáváme s černými olivami jako předkrm.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.