Telecí nožičky jako předkrm

105 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
461 kcal
Bílkoviny
51 g
Tuky
23 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
3 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Telecí nožičky vložíme do hrnce, zalijeme vodou, osolíme, přidáme kousek cibule, karotky a celeru. Přivedeme k varu a vaříme hodinu a čtvrt. Do horké vody ještě vložíme svazek bylinek.
  • 2
    Uvařené nožičky vyjmeme z hrnce, maso obereme od kosti a nakrájíme na menší kousky. Pracujeme stále s teplým masem. Kousky masa pomažeme máslem, hořčicí a obalíme v posekaných bylinkách. Necháme maso vychladnout.
  • 3
    Podáváme s černými olivami jako předkrm.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.