Telecí nožičky po provensálsku

140 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
647 kcal
Bílkoviny
53 g
Tuky
24 g
Sacharidy
42 g
Vláknina
5 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Telecí nožičky vaříme ve slané vodě jednu hodinu, scedíme, maso obereme od kosti a nakrájíme na stejně velké kousky. Maso obalíme v mouce a osmažíme na oleji v hlubší pánvi. Podlijeme vínem, přisypeme nadrobno nakrájená, oloupaná a jadérek zbavená rajčata, prolisovaný česnek, posekanou petrželku, osolíme, opepříme a dusíme 30 minut.
  • 2
    Podáváme s vařeným bramborem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.