Telecí nudličky s tagliatelle

35 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1024 kcal
Bílkoviny
51 g
Tuky
36 g
Sacharidy
117 g
Vláknina
1 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nudličky z telecího masa obalíme v mouce se solí a pepřem a rychle je smažíme na másle dohněda. Vyjmeme je naběračkou s otvory a odložíme.
  • 2
    Na zbylém másle smažíme cibuli 8-10 minut dozlatova, přilijeme víno a prudce vaříme, až se část tekutiny odpaří. Přidáme vývar a smetanu a opět odpaříme část tekutiny. Osolíme a opepříme podle chuti a ke konci vaření vložíme do omáčky maso.
  • 3
    Uvaříme ve slané vodě těstoviny al dente. Scedíme je a upravíme do nahřátých talířů.
  • 4
    Do omáčky vmícháme 1 lžíci parmezánu. Hotovou omáčkou přelijeme těstoviny a porce posypeme parmezánem a petrželí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.