Telecí pečeně na cibuli
120 min.
Ingredience
Počet porcí:
5Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
457 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
28 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Telecí maso nařízneme až ke kosti, osolíme a opepříme. V pekáčku rozpustíme dvě lžíce másla a vložíme maso. Okolo masa poklademe kolečka nakrájené cibule, trochu okmínujeme, máslem potřeme maso a dáme péct. Pečeme hodinu a půl. V průběhu pečení často podléváme vodou a potíráme maso vypečenou šťávou. Čtvrt hodiny před koncem pečení vložíme do šťávy kolem masa plátky očištěných brambor a dopečeme.
- 2Maso naporcujeme, s bramborami rozdělíme na talíře a posypeme kroužky čerstvé cibule.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.