Telecí pečeně na cibuli

120 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
457 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
28 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Telecí maso nařízneme až ke kosti, osolíme a opepříme. V pekáčku rozpustíme dvě lžíce másla a vložíme maso. Okolo masa poklademe kolečka nakrájené cibule, trochu okmínujeme, máslem potřeme maso a dáme péct. Pečeme hodinu a půl. V průběhu pečení často podléváme vodou a potíráme maso vypečenou šťávou. Čtvrt hodiny před koncem pečení vložíme do šťávy kolem masa plátky očištěných brambor a dopečeme.
  • 2
    Maso naporcujeme, s bramborami rozdělíme na talíře a posypeme kroužky čerstvé cibule.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.