Telecí pečeně s bylinkami

90 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
594 kcal
Bílkoviny
50 g
Tuky
35 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
4 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Telecí pečeni osolíme, opepříme a vložíme do pekáče. Posypeme nadrobno nakrájenou cibulí, podlijeme litrem vody, bílým vínem a přidáme olej a máslo. Přiklopené pečeme v předehřáté troubě na 200 stupňů Celsia asi hodinu. Během pečení maso dle potřeby podléváme šťávou z výpeku.
  • 2
    Upečené maso vyjmeme z pekáče, do zbylé šťávy vmícháme bylinkovou sůl, mletou papriku, sekanou petrželku s pažitkou a krátce povaříme. Pečeni vrátíme do omáčky a necháme asi hodinu odležet.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.