Telecí plec na paprice
80 min.
Ingredience
- 2kusyCibule
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 2stroužkyČesnek
- 1špetkaPaprika mletá sladká
- 400gramůTelecí plec
- 60gramůMáslo čerstvé
- 2lžíceProtlak rajčatový
- 500mililitrůVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
258 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
15 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
941 mg
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Omyté maso nakrájíme na menší kostky.
- 2Jemně nakrájenou cibuli osmažíme na másle a pod pokličkou dusíme. Potom přidáme maso a spolu s cibulí je opečeme. Osolíme, opepříme, přidáme papriku, nastrouhaný česnek a rajčatový protlak. Podlijeme vodou a dusíme doměkka.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.