Telecí plec po milánsku

80 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
114 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
4 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
977 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omytou plec nakrájíme na stejně velké kousky. Oloupanou cibuli nakrájíme nadrobno, zpěníme na oleji, přidáme očištěnou, na nudličky nakrájenou mrkev, celer a lehce osmahneme.
  • 2
    Do základu přidáme kousky masa, kečup, bujónovou kostku, nasekanou petrželku, sůl, pepř a trochu vody. Zvolna dusíme, až maso téměř změkne.
  • 3
    Poté vmícháme mouku, rozmíchanou se lžící vody, citronovou šťávu a chvíli povaříme.
  • 4
    Podáváme s bramborovou kaší nebo s rýží.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.