Telecí plec po vesnicku

90 min.
Maďarsko

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
235 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
11 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso vcelku a cibuli uvaříme v osolené vodě do poloměkka. Mezitím nastrouháme oloupanou kořenovou zeleninu, papriky a houby na nudličky, květák rozebereme na nejmenší růžičky. Maso vyjmeme a nakrájíme na kostky a spolu se vší zeleninou krátce orestujeme na másle v kastrolu. Podlijeme vývarem z masa a pozvolna zakryté dusíme doměkka. Když je maso hotové, zahustíme šťávu světlou jíškou z másla a mouky a dochutíme solí, pepřem a nasekanou petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.