Telecí po milánsku
48 min.
Ingredience
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1kusCitrony
- 50gramůStrouhanka
- 36gramůSýr Parmezán
- 14mililitrůOlej olivový
- 2kusyVejce slepičí
- 8kusůTelecí kotlety
- 36gramůMáslo čerstvé
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
2068 kcal
Bílkoviny
331 g
Tuky
70 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
1 g
Cukr
834 mg
Postup přípravy
- 1Telecí kotlety zbavíme tuku a kosti a naklepeme na tenké plátky.
- 2Vejce rozmícháme se solí a pepřem, maso v něm omočíme. Poté obalíme ve strouhance smíchané se strouhaným parmezánem. Obalené kotlety necháme 30 minut odležet v chladničce. Maso poté osmažíme na rozpáleném oleji s máslem.
- 3Podáváme teplé, zdobené dílky citronu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.