Telecí polévka s ovocem a zeleninou

140 min.

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
522 kcal
Bílkoviny
47 g
Tuky
18 g
Sacharidy
40 g
Vláknina
8 g
Cukr
16 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli oloupeme, nakrájíme na kolečka, česnek prolisujeme, maso rozkrájíme na kostky. Papriky zbavíme jádřinců, pokrájíme na proužky, snítky tymiánu, petrželky, majoránky a bobkový list svážeme nití.
  • 2
    V hrnci rozpálíme olej, přiložíme maso a osmahneme ze všech stran. Maso vyjmeme, do výpeku vsypeme cibuli s česnekem, osmahneme, přidáme svázané bylinky, papriky, vrátíme zpět maso, zalijeme vývarem, bílým vínem, osolíme, opepříme cayenským pepřem a vaříme zvolna asi hodinu. Mezitím připravíme další ingredience: cuketu krájíme na kostičky, nakládanou kukuřici scedíme, batáty oloupeme, rozkrájíme na čtvrtky, Jablka oloupeme, vykrojíme jádřince a dužinu pokrájíme na osminky. Vše přisypeme do polévky, vyjmeme svazek bylinek a vaříme dalších 15 minut. Nyní přidáme passatu a vaříme dalších 10 minut. Hrušky oloupeme, rozkrájíme na čtvrtky, banány oloupeme, pokrájíme na menší špalíčky, přidáme do polévky spolu s hruškami a vaříme 5 minut.
  • 3
    Polévku rozdělíme do misek, pokapeme bílým rumem a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.