Telecí řízečky s mandlemi

16 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
384 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
24 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
965 mg
Cukr
758 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Telecí maso nakrájíme na čtyři menší plátky, naklepeme hřbetem ruky, osolíme a opepříme.
  • 2
    Do jedné misky nasypeme hladkou mouku, do druhé rozklepneme vejce a rozkvedláme, do třetí misky nasypeme strouhanku a promícháme s mandlovými plátky. Kousky masa nejprve obalíme v mouce, potom je namočíme ve vejci a nakonec je obalíme v mandlové strouhance.
  • 3
    V pánvi rozpálíme olej, přiložíme řízečky a smažíme po obou stranách dozlatova.
  • 4
    Řízečky upravíme na servírovací tác a podáváme jako pohoštění.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.