Telecí řízek po veronsku

35 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
451 kcal
Bílkoviny
53 g
Tuky
20 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
2 g
Cukr
733 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Houby nakrájíme na plátky.
  • 2
    Rozkvedláme vejce na talíři. Smícháme strouhanku s parmezánem. Maso nejdříve obalíme a nakrájíme na řízky. Naklepeme, osolíme a opepříme.
  • 3
    Ve vejci a pak ve směsi strouhanky se sýrem maso obalíme.
  • 4
    Rozehřejeme přepuštěné máslo na pánvi, maso v něm lehce opečeme z obou stran. Pak k němu přidáme nasekanou šalotku a houby. Asi 5 minut restujeme.
  • 5
    Maso s houbami a šalotkou upravíme na talíře a podáváme. Vhodnou přílohou je rýže.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.