Telecí řízky na smetaně s kořenovou zeleninou

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
453 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
32 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme a opepříme. Zeleninu očistíme a nastrouháme nahrubo, čerstvé lístky tymiánu nasekáme nahrubo. Řízky smažíme z obou stran na másle s olejem dozlatova. Na závěr přidáme tymián. Usmažené řízky dáme stranou a držíme na teple. Do výpeku vmícháme zeleninu, chvíli smažíme, poté zalijeme vývarem a zašleháme smetanu. Omáčku na mírném plameni vaříme, až zhoustne. Maso podáváme přelité omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.