Telecí řízky plněné hermelínem

35 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
535 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
29 g
Sacharidy
32 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Telecí plátky naklepeme, osolíme a opepříme. Slaninu nakrájíme na nudličky, hermelín na čtyři stejné plátky. Na každý plátek masa položíme plátek hermelínu, posypeme grilovacím kořením, přidáme několik nudliček slaniny, maso přeložíme, zpevníme párátky a obalíme v mouce, namočíme v rozšlehaném vejci a nakonec obalíme ve strouhance. Smažíme v rozpáleném oleji dozlatova. Upravíme na talíře a doplníme bramborovou kaší.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.