Telecí řízky plněné hráškem

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
487 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
28 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
596 mg
Cukr
703 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme a opepříme. Hrášek slijeme a necháme okapat, petrželovou nať nasekáme najemno.
  • 2
    Na řízky dáme díl hrášku, díl petržele, maso přehneme a sklepneme kraje. Řízky namočíme do těstíčka a z obou stran smažíme na sádle dozlatova.
  • 3
    Těstíčko připravíme rozšleháním mouky s vejci a mlékem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.