Telecí řízky s aromatickou omáčkou

40 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
193 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
13 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěnou cibuli nakrájíme na plátky, slaninu na kostičky.
  • 2
    Telecí maso nakrájíme na tenké plátky a zlehka naklepeme. Na teflonové pánvi rozpálíme olej a opečeme je cca půl minuty po každé straně.
  • 3
    Poté vyjmeme a na výpeku cca 4min orestujeme slaninu s cibulí. Zalijeme vínem a necháme odpařit asi na polovinu množství. Přidáme loupaná rajčata i se šťávou z konzervy a promícháme. Po 5min vrátíme zpět maso a ještě cca 3min povaříme.
  • 4
    Dochutíme najemno nasekanou petrželkou a rozmarýnem, rozdělíme na talíře a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.