Telecí řízky s česnekem a smetanou jako minutka

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
94 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
8 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
1 g
Cukr
38 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso odblaníme, na okrajích nařízneme, naklepeme, osolíme, potřeme česnekem nastrouhaným na jemno a petrželovou natí. Poté je zaprášíme hladkou moukou a opečeme na rozehřátém másle po obou stranách. Řízky poté přendáme na teplý talíř a zakapeme citrónovou šťávou.
  • 2
    Do šťávy přidáme máslo, lžičku mouky, osmahneme a zalijeme smetanou. Omáčku necháme přejít varem a poté omáčkou přelijeme řízky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.