Telecí řízky se zeleninou

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
61 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
4 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
828 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Odblaníme řízky, na okrajích nařízneme, naklepeme, potřeme česnekem utřeným se solí a zaprášíme hladkou moukou. V kastrole rozehřejeme máslo a řízky na něm na každé straně pečeme cca 3 minuty.
  • 2
    Opečené řízky přendáme na mísu a do šťávy přidáme nakrájenou papriku a oloupaná rajčata. Krátce podusíme a přelijeme přes řízky.
  • 3
    Pokrm ozdobíme nasekanou petrželovou natí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.