Telecí roláda se salámem, vejci a rukolou
155 min.
Ingredience
- 600gramůTelecí kýta
- 150gramůSalám měkký
- 200gramůRukola
- 80gramůOřechy vlašské
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžičkaKoření grilovací
- 50gramůMandle
- 4kusyVejce slepičí
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
566 kcal
Bílkoviny
51 g
Tuky
37 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
4 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Salám nadrobno nakrájíme, orestujeme na pánvi, přidáme vejce, nasekané ořechy a mandle. Dusíme do částečného ztuhnutí vajec.
- 2Omyté maso upravíme na plát, osolíme, opepříme a poklademe vrstvou omyté rukoly. Přidáme podušenou směs a roládu zavineme. Ovážeme provázkem a povrch posypeme grilovacím kořením.
- 3Roládu pečeme v troubě vyhřáté na 190 stupňů Celsia asi 90 minut, potom dopékáme asi 30 minut při 180 stupních dozlatova.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.