Telecí roláda se salámem, vejci a rukolou

155 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
566 kcal
Bílkoviny
51 g
Tuky
37 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
4 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Salám nadrobno nakrájíme, orestujeme na pánvi, přidáme vejce, nasekané ořechy a mandle. Dusíme do částečného ztuhnutí vajec.
  • 2
    Omyté maso upravíme na plát, osolíme, opepříme a poklademe vrstvou omyté rukoly. Přidáme podušenou směs a roládu zavineme. Ovážeme provázkem a povrch posypeme grilovacím kořením.
  • 3
    Roládu pečeme v troubě vyhřáté na 190 stupňů Celsia asi 90 minut, potom dopékáme asi 30 minut při 180 stupních dozlatova.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.