Telecí s cibulí a česnekem
205 min.
Ingredience
- 600gramůCibule
- 20kusůČesnek
- 800gramůTelecí plec
- 150gramůMáslo čerstvé
- 2decilitryVíno bílé
- 1kusBobkový list
- 1lžícePaprika mletá sladká
- 1lžičkaPaprika mletá pálivá
- 1lžíceSůl
- 1lžičkaPepř černý mletý
- 300mililitrůVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
641 kcal
Bílkoviny
43 g
Tuky
37 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
3 g
Cukr
7 g
Postup přípravy
- 1Telecí maso pokrájíme na větší kusy, osolíme, vložíme do pekáče a přidáme k němu cibuli pokrájenou na čtvrtky, celé stroužky česneku, červenou pálivou a sladkou papriku, pepř, bobkový list, 2 dl bílého vína a 150 g másla.
- 2Zalijeme vodou, aby maso bylo ponořené.
- 3Pekáč s masem zakryjeme pokličkou a vložíme do dobře vyhřáté trouby. Pečeme 3 hodiny při teplotě 180°C.
- 5
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.