Telecí s cibulí a česnekem

205 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
641 kcal
Bílkoviny
43 g
Tuky
37 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
3 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Telecí maso pokrájíme na větší kusy, osolíme, vložíme do pekáče a přidáme k němu cibuli pokrájenou na čtvrtky, celé stroužky česneku, červenou pálivou a sladkou papriku, pepř, bobkový list, 2 dl bílého vína a 150 g másla.
  • 2
    Zalijeme vodou, aby maso bylo ponořené.
  • 3
    Pekáč s masem zakryjeme pokličkou a vložíme do dobře vyhřáté trouby. Pečeme 3 hodiny při teplotě 180°C.
  • 5

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.