Telecí soté na rajčatech

120 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
544 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
23 g
Sacharidy
38 g
Vláknina
5 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso nakrájíme na větší nudličky, cibuli nadrobno.
  • 2
    V hrnci rozpustíme máslo, přilijeme olej, kousky masa posypeme solí, pepřem a obalíme v mouce. Spolu s cibulí nasypeme do hrnce a restujeme dorůžova. Podlijeme vínem a přidáme oloupaná pokrájená rajčata bez jader, posekanou petrželku a prolisovaný česnek. Pozvolna vaříme hodinu a půl. Jestli se tekutina příliš odpaří, přilijeme vodu.
  • 3
    Podáváme s vařeným bramborem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.