Telecí závitky se zeleninou
50 min.
Ingredience
- 400gramůTelecí maso přední
- 40gramůTuk
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1špetkaSůl
- 1hrstPetržel - nať
- 2kusyPaprika zelená
- 10gramůHrášek
- 10gramůFazole červené sterilované
- 2kusyVejce slepičí
- 3kusyMrkev kořen
- 2kusyRohlíky bílé
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
454 kcal
Bílkoviny
40 g
Tuky
20 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
5 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Nejdříve si připravíme náplň: Rohlíky nakrájené na kostičky promícháme s hráškem, zalijeme rozšlehanými vejci, opepříme, osolíme a přidáme nasekanou petrželku. Mícháme, až se vejce srazí.
- 2Plátky masa naklepeme, osolíme, opepříme, poklademe připravenou náplní, přidáme mrkev, hrášek, papriky nakrájené na proužky a fazolky.
- 3Stočíme, převážeme nití a opečeme na tuku. Podusíme do měkka a závitky na talířích přelijeme vypečenou přírodní šťávou. Podáváme s vařenými brambory.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.