Telecí závitky se zeleninou

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
454 kcal
Bílkoviny
40 g
Tuky
20 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
5 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejdříve si připravíme náplň: Rohlíky nakrájené na kostičky promícháme s hráškem, zalijeme rozšlehanými vejci, opepříme, osolíme a přidáme nasekanou petrželku. Mícháme, až se vejce srazí.
  • 2
    Plátky masa naklepeme, osolíme, opepříme, poklademe připravenou náplní, přidáme mrkev, hrášek, papriky nakrájené na proužky a fazolky.
  • 3
    Stočíme, převážeme nití a opečeme na tuku. Podusíme do měkka a závitky na talířích přelijeme vypečenou přírodní šťávou. Podáváme s vařenými brambory.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.