Teplá kaše z celeru a brambor

40 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
160 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
9 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěný a oloupaný celer nakrájíme na kostky, osolíme a dusíme s kouskem másla do měkka mírně podlitý. Šťávu vysmahneme.
  • 2
    Oloupané brambory nakrájíme, uvaříme jako na bramborovou kaši a scedíme.
  • 3
    Celer i brambory prolisujeme, přidáme kousek másla, horké mléko a ušleháme kaši. Posypeme strouhankou opraženou na sucho a omastíme máslem.
  • 4
    Podáváme místo kaše bramborové se saláty.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.