Teplý kapustový salát

25 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
360 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
20 g
Sacharidy
34 g
Vláknina
13 g
Cukr
11 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Důkladně opláchneme kapustu od nečistot a vyřízneme z ní tvrdý košťál. Zbytek kapusty vložíme do osolené vody a pět minut povaříme, aby změkla.
  • 2
    Mezitím připravíme ostatní suroviny. Cibuli pokrájíme na drobno, z citronu vymačkáme do misky šťávu a jablko pokrájíme na plátky. Oříšky nasekáme na cca třetinu.
  • 3
    Wok pánev rozpálíme na prudkém ohni a vlijeme olej. První do pánve prolisujeme česnek, poté přidáme kapustu. Po dvou minutách cibuli a za stálého míchání zeleninu smažíme další dvě minuty. Přidáme jablko, citronovou šťávu, další minutu mícháme. Na závěr už jen přidáme kešu, špetku soli a pepře, vše důkladně promícháme. Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.