Teplý předkrm z telecího masa

75 min.
Polsko
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
633 kcal
Bílkoviny
55 g
Tuky
10 g
Sacharidy
85 g
Vláknina
10 g
Cukr
42 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vypeckované sušené švestky namočíme na 30 minut do studené vody. Brambory oškrábeme, nakrájíme na malé kousky a necháme stranou
  • 2
    k dalšímu použití. Cibuli a česnek oloupeme, nakrájíme nadrobno, položíme do hrnce, omyté maso nakrájíme také na malé kousky a přidáme k cibuli do hrnce. Všechny suroviny v hrnci zalijeme studenou vodou a pod poklici vaříme přibližně 40 minut. Potom přidáme připravené brambory, scezené švestky, zase přiklopíme poklicí a vaříme do změknutí brambor, asi tak 15 minut.
  • 3
    Před dokončením vaření jídlo dochutíme solí a osladíme podle vlastní chuti medem. Sundáme ze sporáku, necháme 5 minut pod poklicí, poté porcujeme na talíře a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.