Těstovinová frittata

65 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
576 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
41 g
Sacharidy
27 g
Vláknina
2 g
Cukr
14 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Troubu předehřejeme na 180C.
  • 2
    Špagety uvaříme v osolené vodě al dente, scedíme a nakrájíme.
  • 3
    Mezitím nakrájíme žampiony na plátky a na másle asi 3min podusíme. Přidáme nakrájenou papriku a ještě minutu podusíme. Poté vmícháme nakrájenou šunku a hrášek. Promícháme, odstavíme a necháme mírně vychladnout.
  • 4
    Rozšleháme vejce s mlékem, špetkou soli a pepřem. Smícháme se špagetami, nasekanou petrželkou a žampiony.
  • 5
    Směs vložíme do vymazané koláčové formy, posypeme strouhaným parmazánem a pečeme 25-30minut.
  • 6
    Necháme mírně vychladnout, rozkrájíme a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.