Těstovinová frittata s cuketou

45 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
347 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
18 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Špagety uvaříme v osolené vodě al dente a scedíme. Promícháme je s prošlehanými vejci a nastrouhaným parmazánem.
  • 2
    Na pánvi vhodné i do trouby rozpálíme olej, nasypeme najemno nakrájenou cibuli a oloupaný stroužek česneku a zvolna smažíme dokud zelenina nezvláční.
  • 3
    Poté česnek vyjmeme, přidáme nahrubo nastrouhanou cuketu a smažíme rovněž do změknutí.
  • 4
    Vmícháme špagetovou směs, ochutíme solí a pepřem a zahříváme cca 15 minut na mírném ohni až frittata začne na okrajích zlátnout.
  • 5
    Vložíme na 5 minut do trouby s horním ohřevem nebo pod gril a necháme zezlátnout.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.