Těstovinová omeleta s petrželkou

35 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
292 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
13 g
Sacharidy
29 g
Vláknina
151 mg
Cukr
460 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Těstoviny uvaříme v osolené vodě, scedíme, propláchneme studenou vodou a necháme okapat.
  • 2
    Vejce rozmícháme se smetanou, osolíme, opepříme a okořeníme paprikou. Nakonec zašleháme na jemno nasekanou petrželku.
  • 3
    V pánvi rozehřejeme olej, přidáme těstoviny a za častého míchání je opečeme. Zalijeme připravenou vaječnou směsí a necháme asi 5 minut na mírném ohni tuhnout.
  • 4
    Pokrm nakrájíme na porce, ozdobíme snítkou petrželky a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.