Těstovinová rýže se špenátem

40 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
157 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
3 g
Sacharidy
28 g
Vláknina
1 g
Cukr
883 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Těstovinovou rýži uvaříme v dostatečném množství osolené vody, scedíme a necháme okapat.
  • 2
    V kastrole na rozehřátém oleji smažíme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli asi 3 minuty. Přidáme nasekaný česnek, koriandr, římský kmín a cayenský pepř. Promícháme a restujeme 1 minutu. Přidáme omytý špenát a mícháme ještě 3 minuty.
  • 3
    Na špenát položíme těstovinovou rýži. Oboje vidličkou promícháme, osolíme a opepříme. Nakonec vmícháme nasekaný koriandr.
  • 4
    Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.