Těstovinový nákyp s tuňákem

45 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
449 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
15 g
Sacharidy
52 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V hrnci přivedeme k varu osolenou vodu, těstoviny uvaříme doměkka. Propláchneme studenou vodou a necháme okapat.
  • 2
    Tuňáka ve slaném nálevu necháme okapat a rozdělíme ho na kousky. Jarní cibuli očistíme a nakrájíme na malé kousky.
  • 3
    Ohnivzdornou mísu vymažeme tukem. Ve větší míse smícháme tvaroh s mlékem, zakysanou smetanou, tuňákem, cibulí, nasekanou paprikou, solí a pepřem.
  • 4
    Do omáčky s tuňákem vmícháme těstoviny, přendáme do mísy a posypeme nastrouhaným sýrem.
  • 5
    Troubu předehřejeme na 190 °C a nákyp zapékáme asi 25 minut. Hotový ihned podáváme.
  • 6

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.