Těstovinový salát s kuřecím masem a fazolkami

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
361 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
10 g
Sacharidy
43 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Těstoviny uvaříme v osolené vroucí vodě dle návodu na obalu. Tři minuty před koncem vaření přidáme fazolové lusky a dovaříme. Stranou si zatím smícháme olej, šťávu z limetky, sójovou omáčku, prolisovaný česnek a sezamová semínka.
  • 2
    Uvařené kousky kuřecího masa smícháme s pokrájenými fazolovými lusky, těstovinami a zalijeme zálivkou. Pořádně promícháme, necháme vychladnout a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.