Těstovinový salát s kuřecím masem a fazolkami
20 min.
Ingredience
- 200gramůTěstoviny konzumní
- 2lžíceOlej olivový
- 1kusLimetka
- 1lžíceOmáčka sójová
- 1lžíceSezam - semena
- 1stroužekČesnek
- 250gramůKuřecí maso vařené
- 200gramůFazolové lusky zelené
- 1špetkaSůl
- 500mililitrůVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
361 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
10 g
Sacharidy
43 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Těstoviny uvaříme v osolené vroucí vodě dle návodu na obalu. Tři minuty před koncem vaření přidáme fazolové lusky a dovaříme. Stranou si zatím smícháme olej, šťávu z limetky, sójovou omáčku, prolisovaný česnek a sezamová semínka.
- 2Uvařené kousky kuřecího masa smícháme s pokrájenými fazolovými lusky, těstovinami a zalijeme zálivkou. Pořádně promícháme, necháme vychladnout a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.