Těstovinový salát s okurkou

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
368 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
13 g
Sacharidy
53 g
Vláknina
4 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Zálivku připravíme z olivového oleje, cukru, hořčice, dle chuti osolíme a opepříme. Všechno spolu rozšleháme a nakonec přimícháme nadrobno nakrájenou bazalku.
  • 2
    Mezitím v hrnci s vařící osolenou vodou uvaříme těstoviny. Scedíme je a přelijeme zálivkou. Jemně promícháme. Přimícháme nakrájená rajčata, jarní cibulky, okurku a natrhanou roketu, dle chuti osolíme a opepříme. Promícháme a teplý podáváme posypaný nastrouhaným parmezánem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.