Těstovinový salát se sušenými rajčaty a čerstvou okurkou

35 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
627 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
31 g
Sacharidy
80 g
Vláknina
12 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ve větším hrnci v osolené vodě vaříme těstoviny na zkus a poté scedíme.
  • 2
    V mezičase připravíme zálivku. Smícháme Olivový olej s cukrem, octem, rozšlehanou hořčicí, posekanými čtyřmi lístky bazalky, půl lžičkou soli a špetkou pepře.
  • 3
    Scezené těstoviny vsypeme do mísy, vmícháme zálivku a přidáme pokrájená rajčata bez nálevu, natrhanou roketu, nakrájenou jarní cibulku a okurku, z které jsme vykrojili semena a nakrájeli na kostičky. Salát osolíme, opepříme a zasypeme strouhaným parmazánem. Salát podáváme teplý.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.