Těstoviny barevné s kuřecím masem

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
743 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
31 g
Sacharidy
78 g
Vláknina
3 g
Cukr
10 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ušleháme v misce vinný ocet, olivový olej, sůl, pepř a máme francouzskou zálivku.
  • 2
    Ve velkém množství vroucí osolené vody uvaříme 10 minut těstoviny, které propláchneme a necháme okapat. Přendáme je do mísy a vmícháme do nich lžíci francouzské zálivky, dáme stranou vychladnout.
  • 3
    Smícháme v misce omáčku pesto, majonézu, kysanou smetanu, sůl a pepř.
  • 4
    Na proužky nakrájíme kuřecí maso, celer nakrájíme na plátky a hroznové víno překrojíme na půlky a odstraníme pecky. Pár kuliček si schováme na ozdobu. Na tenké proužky nakrájíme mrkev.
  • 5
    Kuřecí maso, celer, mrkev, hroznové víno a směs v majonéze přidáme do těstovin a promícháme.
  • 6
    Těstovinovou směs dáme na dva talíře, ozdobíme kuličkami vína a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.