Těstoviny Campanelle s telecím ragú

60 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
467 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
8 g
Sacharidy
74 g
Vláknina
6 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Telecí maso nameleme nahrubo a společně s polovinou nadrobno nakrájené cibule a bobkovým listem orestujeme na rozpáleném oleji.
  • 2
    Poté zaprášíme moukou, zalijeme vínem, šťávou z poloviny citronu a naběračkou vody. Zakryté dusíme na středním plameni cca 15min. Přidáme hrášek a dusíme dalších cca 15min dokud nezměkne.
  • 3
    Ochutíme solí, pepřem, odstavíme, přidáme nasekanou petrželku, citronovou kůru a nastrouhaný parmazán.
  • 4
    Mezitím uvaříme těstoviny v osolené vodě al dente, scedíme, promícháme s ragú a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.