Těstoviny Nicoise

45 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
740 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
26 g
Sacharidy
99 g
Vláknina
7 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejprve uvaříme těstoviny v osolené vodě al dente a scedíme.
  • 2
    Mezitím zalijeme fazolky vroucí vodou, necháme 5min odstát, poté scedíme a proláchneme studenou vodou.
  • 3
    Rozpálíme olej a krátce 2-3min na něm orestujeme fazolky a nakrájené ančovičky. Přidáme na plátky nakrájený česnek a orestujeme cca 1min. Vmícháme rozpůlená cherry rajčátka.
  • 4
    Omáčku nalijeme na těstoviny, promícháme a prohřejeme.
  • 5
    Rozdělíme na talíře, posypeme strouhaným parmazánem a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.