Těstoviny Pappardelle s kuřecím masem a rajčaty

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
657 kcal
Bílkoviny
39 g
Tuky
14 g
Sacharidy
94 g
Vláknina
5 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rajčata omyjeme studenou vodou a nakrájíme je na poloviny.
  • 2
    Šalotky a fazolky nakrájíme na menší kousky. Stroužky česneku oloupeme a prolisujeme.
  • 3
    Kuřecí prsa omyjeme, osušíme a nakrájíme na nudličky, které opepříme a osolíme.
  • 4
    V hrnci s vařící osolenou vodou uvaříme těstoviny tak, aby byly měkké, ale zůstaly pevné. Uvařené těstoviny scedíme a necháme okapat.
  • 5
    V pánvi rozehřejeme olej a krátce v něm za stálého míchání osmažíme česnek a šalotky. Pak přimícháme nakrájené fazolky s masem a vše ještě přibližně 5 minut za stálého míchání smažíme. Nakonec k směsi přidáme uvařené těstoviny a nakrájená rajčata, chilli koření, protlak a smetanu, vše znovu důkladně promícháme a necháme ještě chvíli prohřát.
  • 6
    Těstoviny s masem a zeleninovou směsí rozdělíme na servírovací talíře a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.