Těstoviny Pappardelle s pórkem a kuřecím masem

30 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
501 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
10 g
Sacharidy
87 g
Vláknina
5 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Stroužky česneku oloupeme a prolisujeme. Pórek očistíme, opláchneme studenou vodou a nakrájíme na tenká kolečka. Rajčata omyjeme, rozpůlíme, chilli papričku podélně rozkrojíme, odstraníme z ní semínka, omyjeme ji studenou vodou a na jemno porájíme.
  • 2
    Do hrnce s osolenou vařící vodou dáme vařit těstoviny.
  • 3
    Ve větší pánvi rozehřejeme olej, krátce v něm osmažíme prolisovaný česnek a nakrájený pórek. Do pánve přidáme nakrájená rajčátka, chilli papričku, protlak a smetanu, vše promícháme, necháme krátce vařit.
  • 4
    Těstoviny, uvařené tak, že jsou měkké i zároveň pevné, scedíme a necháme krátce okapat. Potom je smícháme se směsí v pánvi, vše dochutíme pepřem, solí, rozdělíme na servírovací talíře a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.