Těstoviny primavera

45 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1029 kcal
Bílkoviny
54 g
Tuky
20 g
Sacharidy
161 g
Vláknina
27 g
Cukr
10 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Máslo rozpustíme v hrnci, přidáme špenát.
  • 2
    Pod pokličkou vaříme 5 minut, až špenát ztratí na objemu.
  • 3
    Necháme vychladnout.
  • 4
    Ve slané vodě vaříme hrášek a fazole, dokud nejsou hotové a poté slijeme.
  • 5
    Špenát se zakysanou smetanou rozmixujeme, až vznikne kaše.
  • 6
    Kaši vrátíme do hrnce a promícháme s hráškem a fazolemi.
  • 7
    Přidáme petržel, jarní cibulku, osolíme, opepříme a dáme polovinu parmazánu.
  • 8
    Udržujeme teplé.
  • 9
    Ve slané vodě uvaříme těstoviny dle návodu.
  • 10
    Slijeme a se špenátovou omáčkou promícháme a podáváme se zbylým parmazánem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.