Těstoviny s bazalkou a omáčkou z rajčat
35 min.
Ingredience
- 450gramůTěstoviny konzumní
- 3kusyRajčata
- 0,5litrVoda pitná
- 10gramůBazalka
- 2stroužkyČesnek
- 45mililitrůOlej olivový
- 0,5lžičkaSůl
- 0,5lžičkaPepř černý mletý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
524 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
14 g
Sacharidy
86 g
Vláknina
846 mg
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Těstoviny povaříme ve slané vodě. Následně je scedíme, propláchneme v ohřáté vodě a odložíme bokem oschnout.
- 2Na pánvi s olivovým olejem osmahneme česnek, rajčata a špetku soli a špetku pepře. Smažíme za občasného míchání 15 minut. Těstoviny umístíme na pánev, řádně zamícháme a stále mícháme. Vaříme ještě několik minut. Směs zasypeme nakrájenou bazalkou. Můžeme podávat.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.