Těstoviny s bazalkou a omáčkou z rajčat

35 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
524 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
14 g
Sacharidy
86 g
Vláknina
846 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Těstoviny povaříme ve slané vodě. Následně je scedíme, propláchneme v ohřáté vodě a odložíme bokem oschnout.
  • 2
    Na pánvi s olivovým olejem osmahneme česnek, rajčata a špetku soli a špetku pepře. Smažíme za občasného míchání 15 minut. Těstoviny umístíme na pánev, řádně zamícháme a stále mícháme. Vaříme ještě několik minut. Směs zasypeme nakrájenou bazalkou. Můžeme podávat.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.