Těstoviny s chřestem a ricottou
25 min.
Ingredience
- 500gramůTěstoviny penne
- 400gramůChřest bílý
- 130gramůBaby špenát
- 250gramůSýr Ricotta
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 2litryVoda pitná
- 20gramůCibulka jarní
- 40mililitrůOlej rostlinný
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
651 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
20 g
Sacharidy
96 g
Vláknina
7 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Chřest omyjeme, zbavíme tvrdých částí a pokrájíme na menší kousky, ty poté potřeme olejem. Cibulku opláchneme a pokrájíme na malé kousky. Omytý špenát necháme dobře okapat. Sýr rozdrolíme.
- 2Těstoviny uvaříme ve vroucí osolené vodě. Chřest ugrilujeme do změknutí cca 3 minuty, za občasného otočení. Uvařené těstoviny smícháme s chřestem, špenátem, cibulkou a ricottou. Osolíme a opepříme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.