Těstoviny s fazolemi a špenátem
40 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 100gramůŠpenát listový čerstvý
- 1kusPaprika červená
- 1lžíceOlej olivový
- 1litrVoda pitná
- 1lžičkaSůl
- 300gramůRajčata
- 1kusOregano čerstvé
- 200gramůFazole bílé sterilované
- 50gramůSýr Parmezán
- 1špetkaSůl mořská
- 300gramůTěstoviny čtyřvaječné
- 1stroužekČesnek
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
449 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
8 g
Sacharidy
76 g
Vláknina
5 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Těstoviny uvaříme v osolené vodě, scedíme a necháme okapat.
- 2Na oleji orestujeme oloupanou, jemně nakrájenou cibuli, nasekaný česnek a očištěnou, na kostičky nakrájenou papriku. Přidáme oloupaná, nadrobno nakrájená rajčata, osolíme a okořeníme lístky oregana. Vše dusíme asi 10 minut.
- 3Potom do pokrmu přidáme okapané fazole a omyté špenátové listy. Prohřejeme, přidáme uvařené těstoviny a promícháme.
- 4Při podávání posypeme pokrm nastrouhaným sýrem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.