Těstoviny s houbami a chorizo klobásou
65 min.
Ingredience
- 680gramůTěstoviny konzumní
- 2stroužkyČesnek
- 125mililitrůOlej olivový
- 120gramůKlobása Chorizo
- 220gramůShiitake houby
- 3kusyChilli paprička
- 2lžíceSýr Parmezán
- 10kusůAnčovičky konzervované
- 1špetkaPepř černý mletý
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
877 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
39 g
Sacharidy
87 g
Vláknina
1 g
Cukr
314 mg
Postup přípravy
- 1Ve větším hrnci uvaříme v osolené vodě těstoviny typu vermicelli na skus, scedíme a necháme v teple.
- 2Na pánvi na oleji orestujeme tenké plátky česneku, přidáme houby (pokud máme sušené, necháme je půl hodiny namočené ve vodě), klobásu nakrájenou na tenčí kolečka, ještě zhruba čtyři minuty smažíme. Na závěr přidáme chilli papričky, které jsme zbavili semen a nakrájeli.
- 3Když je směs hotová, smícháme ji v míse s těstovinami, posypeme hoblinkami parmezánu, ozdobíme ančovičkami a ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.