Těstoviny s hřebenatkami

45 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
522 kcal
Bílkoviny
40 g
Tuky
11 g
Sacharidy
69 g
Vláknina
113 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V hlubší pánvi opečeme na másle drobně pokrájenou šalotku do měkka. Přilijeme víno, minutu povaříme. Přilijeme 350 ml vody, na mírném ohni vaříme 10 minut, poté pánev odstavíme. Mezitím v osolené vodě uvaříme těstoviny. Na jiné pánvi pečeme na oleji hřebenatky a krevety přibližně 2 minuty, přilijeme k nim vařené víno s vodou a zamícháme. Do směsi vmícháme scezené těstoviny, osolíme, opepříme, přidáme nadrobno krájenou pažitku a důkladně promícháme. Ještě na minutu prohřejeme a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.