Těstoviny s jehněčím masem

100 min.
Itálie
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
566 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
17 g
Sacharidy
70 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ve větší pánvi na dvou lžících oleje za stálého míchání orestujeme kousky vykostěného jehněčího masa, až zhnědne. Přidáme česnek nakrájený na plátky a minutu smažíme. Poté vlijeme víno, přidáme bobkový list, pepř, sůl a dusíme. Až směs zhoustne, přilijeme zbylý olej, papriky, které jsme zbavili semen a nakrájeli na kostičky a rajčata, která jsme oloupali, zbavili semen a nakrájeli na kousky. Tuto směs za občasného promíchání dusíme pod pokličkou asi tři čtvrtě hodiny.
  • 2
    V mezičase ve větším hrnci uvaříme v osolené vodě těstoviny na skus, scedíme a necháme v míse v teple.
  • 3
    Z hotové omáčky odstraníme bobkový list a vmícháme ji do připravených těstovin. Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.