Těstoviny s omáčky z hlívy ústřičné

40 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
656 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
40 g
Sacharidy
58 g
Vláknina
485 mg
Cukr
814 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Těstoviny uvaříme v hrnci s osolenou vodou, uvařené scedíme, opláchneme pod tekoucí studenou vodou, vysypeme do misky, ještě jednou podle vlastí chutě osolíme, polijeme olejem.
  • 2
    V pánvi zahřejeme máslo, osmažíme drobně nakrájenou cibuli, přidáme na tenké nudličky nakrájené hlívy, na kolečka nakrájený česnek a vše dobře podusíme. Do smetany rozklepneme celé vejce, rozkvedláme vylijeme do pánve, posypeme majoránkou, dochutíme pepřem a solí, chvilku povaříme a stáhneme ze sporáku.
  • 3
    Na talíře naporcujeme teplé nudle, polijeme je hlívovou omáčkou a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.