Těstoviny s opékanými krevetami

30 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
520 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
17 g
Sacharidy
75 g
Vláknina
183 mg
Cukr
66 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Česnek oloupeme a nakrájíme na tenké plátky, petrželku opláchneme studenou vodou a okapanou na jemno nasekáme.
  • 2
    Do hrnce s osolenou vařící vodou dáme vařit těstoviny.
  • 3
    Syrové nevyloupené krevety důkladně omyjeme studenou vodou a osušíme.
  • 4
    V hluboké větší pánvi rozehřejeme olej, opékáme v něm za stálého převracení a míchání krevety i plátky česneku, dokud krevety nezrůžoví. Poté je pokapeme brandy, opepříme, osolíme a posypeme nakrájenou petrželkou.
  • 5
    Těstoviny uvařené tak, aby byly měkké, ale zároveň pevné, scedíme, promícháme s máslem a rozdělíme na servírovací talíře. Přidáme k nim krevety a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.